Başkan Candan'dan Engelliler Günü Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan 10-16 Mayıs arası kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan mesajında; “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir. Çünkü hepimiz bir engelli adayıyız. Çumra Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmalar ve projelerimiz ile her zaman onların yanındayız. Çünkü sevgi her engeli anlayışını benimsiyoruz. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha artması dileğiyle, Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.