YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çumra’da yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Çumra yol genişletme çalışmaları kapsamında Balçıkhisar – Doğanlı – Bozkır yolunda genişletme çalışmaları başladı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Çumra Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi – Karayolları Bölge Müdürlüğü ile bütün yollarımızda genişletme çalışmaları yapılıyor. Daha önce Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle  Çumra – İçeriçumra yolumuzu, Çumra – Beylerce – Gökhüyük – Karaman yolu arası yolumuz genişletilerek sıcak asfaltla kaplandı, Çumra – Güvercinlik – Karkın yolumuzda ise genişletme çalışmalarımız devam ediyor, Çumra- Fethiye – Kaşınhanı yolumuz duble sıcak olarak genişletme çalışmaları devam ediyor.  Konya Büyükşehir Belediyemizle birlikte daha önce Çumra – Alibeyhüyüğü yolu,  Okçu – İnli – Kuzucu yolu, Gökhüyük – Balçıkhisar – Yenisu yolu, Çumra – Alemdar yolunda yol genişletme çalışmaları tamamladı, Alemda – Küçükköy yolumuzda çalışmalar devam ediyor. Son olarak bugün itibariyle Balçıkhisar – Doğanlı – Bozkır yolumuzda yol genişletme çalışmaları başladı dedi. Başkan Oğuz İlçe içerisinde prestij caddeler başta olmak üzere ilçeye giren tüm yollarımızda genişleme çalışmaları yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah dönemimiz içerisinde mahalle yollarımızda da kalitesiyle ve standartlara uygun bir şekilde tüm çalışmalarımızı tamamlamış olacağız dedi.