Yeni Çöp Kamyonu Aracı  Çumra  Belediyesi Araç Envanterine Girdi

Yeni Çöp Kamyonu Aracı Çumra Belediyesi Araç Envanterine Girdi

Çumra Belediyesi,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 adet çöp kamyonu desteği aldı. Konya’nın yoğun nüfus yapısıyla dikkat çeken ilçelerinden biri olan  Çumra’nın mahallelerinde  ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan çöp kamyonu Çumra’ya  ulaştı ve Belediyenin hizmet araçları arasına katıldı.

Belediye Binası önünde çöp kamyonununu teslim alan Çumra  Belediye Başkanı Halit Oflaz, ilçeye kazandırılan kamyonun Çumraya hayırlı olmasını dileyerek ilk test sürüşünü yaptı. Başkan Oflaz, Kamyonun Çumra’ya kazandırılması ile birlikte  mahallelerin ihtiyacını karşılayarak sorunları  en aza indireceğini belirtti.

Oflaz açıklamasında “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’un destekleri ile Belediyemize  kazandırılan  çöp kamyonu aracı Çumra’mıza hayırlı olsun. Yeni çöp kamyonumuz pırıl pırıl bir Çumra için hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bu çöp kamyonunu ilçemize kazandırarak hizmet etmesinde vesile olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM Beyefendiye tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğimiz günden beri ayrıca, Bir adet Akaryakıt Tankeri, Bir adet Çiftbaşlı vidanjörü tertibatı,

Bir adet Kış tuzlama mekanizması kazandırıldı. Bu araçlar hemşehrilerimize daha iyi bir hizmet etme yolunda çnemli ölçüde katkı sağlayacaktır “ dedi.