Tatlı Su Çeşmelerinin Bakımları Yapılıyor

Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Ramazan ayı her zaman ki gibi bereketiyle geldi diyerek ilçemizde bulunan tatlı su çeşmelerinin durumu hakkında açıklama yaptı. Başkan Oğuz; 2004 – 2009 Yılları arasında gerek hayırsever gerekse belediyemiz tarafından yaptırılan tatlı su çeşmelerinin bakımları yapılmaya başlandı. Daha önceki dönemlerde yaptırılan ve bakımları belediyemiz tarafından yapılan tatlı su çeşmeleri bir önceki dönemde hayır yapmak isteyen vatandaş aboneliğini de alsın şeklindeki ifadelerle bakımları yapılmamış ve geçtiğimiz 5 yıl içerisinde tatlı su çeşmeleri faaliyet gösterememiştir. Bu dönemde ise bu çeşmelerin tekrar vatandaşlarımızın hizmetine sunmak amacıyla belediyemiz birimlerince yapılan çalışmalarla bakımları tekrar yapılmaya başlanmış ve bir çoğu hizmete başlamıştır. Kalan çeşmelerimizin de en kısa sürede bakımları tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.