Organize Sanayi Bölgesindeki Çöplük Alanı Kapatılıyor

Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz 1999 yılında çekilen bir kredi ile başlayan Çumra Organize sanayi bölgesi alanlarının kullanımı hakkında bir açıklama yaptı. Başkan Oğuz; 15 yıl önce başlayan Çumra Organize Sanayi Bölgesi 04.07.2014 tarihi itibari ile bütün borçları kapatılmış ve Organize Sanayi Bölgesi tekrar yatırımcıların hizmetine sunulmuştur. Organize Sanayi Bölgesindeki alanların geçmiş dönemlerde borcundan dolayı faaliyet gösteremeyen alanların çöp dökülerek çöplük olarak kullanılması oldukça üzücüydü. Kredi Borcunun kapatılmasıyla birlikte belediyemiz ekiplerince yapılan çalışmalarla birlikte bu çöp alanlarının  üzeri kapatılmaya başlanmıştır. Başkan Oğuz Çumra Organize Sanayi Bölgesinin sorunlarının çözülmesiyle birlikte Çumra’mızın çehresi daha da genişleyerek ilgi odağı haline gelecektir diyerek tüm halkımıza, yatırımcılarımıza hayırlı olması dileklerinde bulundu.