Ömrünüz Ramazan, Ahiretiniz Bayram Olsun.

Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar programları hakkında açıklamada bulundu. Başkan Oğuz; Komşuluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek için “İftarda Sizlerleyiz” sloganı ile yola çıktık. Bugün itibari ile 9. iftar programındayız. Katılım olarak hepsi bir birinden canlı geçen programlarımız da; “İftarda Sizlerleyiz” projesini hazırlayan kardeşlerimize, zengini fakiri ile aynı sofrada iftar açan tüm hemşehrilerimize, isimlerinin açıklanmasını istemeyen sponsor kişi ve firmalarımıza, organizasyona yardımcı olan muhtarlarımıza ve ilçemizin hizmetkarı belediyemiz birim amirlerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum.

Bizleri mahallesinde güler yüzü, duasıyla, coşku ile karşılayan mahalle sakinlerine müteşekkiriz. Hizmetteki ilk 3 ayımız olsa da verdiğimiz sözleri yerine getirmek, sizlere hizmet etmek bizleri onurlandırmaktadır. “ Ömrünüz Ramazan, Ahiretiniz Bayram Olsun” dileklerimle hayırlı ramazanlar diliyorum dedi.