LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çumra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çumra Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden eğitme verdiği destek ve yeni yapılan okulları nedeniyle Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.  Çumra Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Oğuz’u makamında, Çumra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise İlçeye yeni restorasyonu yapılarak yeni kazandırılan Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında yeni okullarına kavuşan öğrenciler Belediye Başkanı Oğuz’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular. Ziyaret sırasında konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Çumra eğitim noktasında son yıllarda en iyi yerlere geldi. Son iki yıl içerisinde gerek Milli Eğitim Bakanlığımızın, gerek özel müteşebbislerin ve  Gençlik ve Spor Bakanlığımızca eğitim binaları konusunda ciddi gayretler oldu. Tabi bunların olabilmesi için ilçe teşkilatımızca defalarca Ankara ziyaretlerimiz oldu. Bu ziyaretler neticesinde ise 5 yeni okulumuzu Çumra’mıza kazandırmış olduk. Kazandırılan bu okullarımızda resmi açılış olmadı ama okullarımız faaliyet göstermeye başladı öğrencilerimiz okullarına kavuştu. Çocuklarımız bir nezaket gösterip teşekkür etmek için ziyaretimize geldiler ama çocuklarımız bizler için en iyilerine layıklar bizler çok zor şartlarda okumuş olabiliriz ama bizden sonraki nesillere en güzel binaları bırakıyoruz. Eğitime vereceğimiz destek devam ediyor. Ben bu 5 okulun kazandırılmasında Milli Eğitim Bakanlığımıza ve özellikle Çumra imam hatip lisesi mezunu Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk Özçelik’e teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonrasında kameralar karşısına geçen Kız Anadolu İmam hatip lisesi öğrencileri 24 Derslikli yeni okulumuzun, Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin de 24 Derslikli yeni okulumuzun kazandırılmasında bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Oğuz’a teşekkür ediyoruz dediler.

Çumra Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi öğretmeni Ramazan Endermert ise Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Oğuz’u makamında ziyaret ettiklerini önceki okulumuzun yetersiz olmasından dolayı bizlere ve öğrencilerimize bu okulu kazandırdıkları için teşekkür ettik. Yeni okulumuzun yapılmasıyla birlikte bir çok eksiği belediye başkanımız tarafından giderildi bundan sonrada yapılması gereken ne varsa ben sonuna kadar sizlerin yanındayım ifadeleri bizleri memnun etti dedi.