Kaldırım ve Asfalt Altyapı çalışmaları

Çumra Belediyesi planlı ve programlı olarak yol asfaltlama dönemine hazırlık olması için kış ve bahar döneminden itibaren hiç ara vermeden kaldırım-bordür ve yol asfalt altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çumra Belediye Başkan Dr.Mehmet Oğuz; Yaz döneminde daha doğrusu yol asfaltlama dönemine hazırlık olması açısında ekiplerimiz kış dönemine girildiği andan itibaren tüm mahalle yollarımızda planlı ve programlı bir şekilde kaldırım – bordür ve asfalt altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ekiplerimiz bugün Çaybaşı – Bağlar  - Baraj ve Yenidoğan mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz asfalt sezonunda zaman kaybı yaşamadan hızlı bir şekilde çalışabilmek adına kış ve bahar aylarında gerekli hazırlıkları yaparak yollarımızın büyük bir bölümünü hazır hale getirmiş oldular. İnşallah mevsim şartları yol asfaltlamaya uygun olduğu andan itibaren yine planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başlayacak dedi.

Başkan Oğuz; 2014 mahalli idareler seçimlerinden hemen sonra ilçe adına işlerimizin daha hızlı ve ekonomik olabilmesi ve hızlı çalışabilmek adına ilçe tarihinde yine bir ilki gerçekleştirerek modern asfalt şantiyemizi kurduk ve hizmete aldık dedi.