Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Kadir Gecesi'ne kavuşmanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı;

"Rahmeti, mağfireti ve bereketiyle evlerimize, gönüllerimize misafir ettiğimiz bir Ramazan ayı daha bizlere veda ediyor. Bu mübarek ayda Kur’an-ı Kerim’in indirilerek insanlığı aydınlattığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz..

Ramazan ayını ibadetlerimizi huşu içinde yaparak, dolu dolu idrak etmeye çalıştık.

Mübarek gecelerin mazlum coğrafyaların kurtuluşuna, İslam aleminin birliğine vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyor; bütün hemşehrilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum.”

Copyrigt © 2014 Çumra Belediyesi | Basın Yayın ve Halkla İlişkiler - Bilgi İşlem