İNŞAAT VE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çumra Belediyesi 2016 yılı tüm inşaatlar ve asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Her mahallemize aynı oranda hizmet edebilmek için gayret gösterdiklerini ifade eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ; 2016 yılı itibari ile yeni asfalt pilentimiz yeni kombilerimiz yüksek teknolojiyle beraber  İlçede yollarımızın asfaltlanması ve kaldırımlarını yapmaya devam ediyoruz. Bugün Cumhuriyet mahallemizdeyiz Kocatepe, Kırım ve Dicle sokakta çalışmalarımız tamamlandı. Sistemin yeni olmasından dolayı şuanda günlük 15 bin m2 asfalt çalışması yapılıyor ama bu hızlanarak devam edecek. 2016 yılı içerisinde tüm birim amirlerimiz ve tüm personelimizle ilçemize bam başka bir yıl yaşatıyoruz. Hizmet süremiz 2019 yılına kadar olmasına rağmen her yılımızı son yılımız gibi değerlendirerek çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. İlçe hakikaten bir şantiye alanına döndü binalarımız, yollarımız büyükşehir yatırımları, merkezi hükümet yatırımları ile Çumra 2016’da altın çağını yaşıyor diyebiliriz. İnşallah 2017 yılı açılışlarla dolu bir yıl olacağını söyleyebiliriz. Seçimler öncesi söz verdiğimiz vaatlerin %80 oranında tamamlanmış olmasının yanısıra söz vermediğimiz ama ilçenin ihtiyacı olan bir çok projeyide hayata geçirdik ve geçirmeye de devam edeceğiz dedi.