İçeriçumra’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Merkezi Hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve Çumra Belediyesi Çumra için çalışmalarına ara vermeden yoğun bir şekilde devam ediyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz bugün İçeriçumra mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çumra Belediyesi tarafından İçeriçumra mahallesinde bir çok yatırımın tamamlanması ve halen çalışmasının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışması devam eden Prestij caddede sona doğru yaklaşıldı.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; 2014 yılı büyükşehir yasasıyla beraber Çumra’mıza dahil olan en büyük mahallemiz İçeriçumra mahallemizdeyiz. İçeriçumra mahallemiz belde den dönüşen en büyük mahallelerimizden biri ve bizlerde buraya sözler vermiştik. Sözlerimizi sırası ile tamamladık ve tamamlamaya devam ediyoruz. Sözlerin en güzel ve en sonunda ise Prestij cadde vardı ve İçeriçumra mahallemizin ana caddesindeyiz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe belediyesi olarak Halısahamızı, 3 bin ² Pazar yerinin tamamlanması, düğün salonumuz tamamlanmak üzere, Kantarı, Soğuk hava deposunun yenilenmesi, yollarımızın büyük bir kısmının bitmesi, mezarlık çevre düzenlemesinin tamamlanması ve en son noktadayız prestij cadde ile en büyük mahallemize en büyük hizmetler tamamlanmış oluyor tabi ki çok daha iyilerini hepimiz hak ediyoruz.  Bizler her daim mahallelimizle beraber olduk gerek İlçe Belediyesi, gerek Büyükşehir belediyesi, gerekse Merkezi hükümetimiz İlçe için İçeriçumra için çalışmaya devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz dedi.

Başkan Oğuz son olarak geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılışı yapılan Seçme arıtma tesisinden Çumra merkezden önce İçeriçumra mahallesinin faydalanacağını açıkladı.

Mahalleye yapılan yatırımlardan halkın memnun olması ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor olması mahalle için çalışanları da memnun ediyor.