HAŞERELERE KARŞI MÜCADELE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Çumra Belediyesi hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte zararlı otla mücadele ve sinek ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yaz ayının kendini iyiden iyiye gösterdiği şu günlerde sinek ilaçlaması, bitki hastalık ve zararlıları ile mücadele çalışmasına yoğun bir şekilde devam ediyor. Ekipler, ağaçların gelişimini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak amacıyla ağaç ve yeşilliğe zarar veren her türlü hastalık ve zararlıya karşı ilaçlama ile mücadele ediyor. Parklarda, orta refüjlerde, yol kenarlarında ve mahalle aralarında kalan ağaçlarda da ilaçlamayı unutmayan ekipler, yaprak biti gibi zararlılar ve mantari hastalıklara karşı mücadele ediyor dedi. Park ve yeşil alanların yapımı kadar bakımlarının da önemli olduğunu vurgulayan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ilaçlama çalışmalarının bundan sonrada belli aralıklarla devam edeceğini belirtti. Ayrıca başkan Oğuz son olarak ekiplerimiz hava sıcaklıklarının artmasıyla artan kanatlı hayvanların yayıldığı alanlarla ilgilide vatandaşları uyarmaya devam ediyorlar dedi.