Güvercinlik Mahallesinde tüm sözler tamamlandı

Çumra Belediyesi mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2014 mahalli idareler seçimlerinde verilen tüm sözler sırası ile yerine getirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Çumra Belediyesi Güvercinlik Mahallesine verilen tüm sözlerini tamamladığı gibi söz verilmeyen bir çok yatırımı da tamamlamış oldu.

2014 mahalli idareler seçimlerinde Güvercinlik mahallesinin belki tek talebiydi Çumra – Güvercinlik – Karkın yolunun genişletilmesi bu söz yerine getirilmiş oldu bunun yanında Güvercinlik mahallesinin Halı Sahası, parkı, kanalizasyonu, kilitli taş ve asfalt çalışmaları tamamlandı, temizlik hizmetleri konteyner yenileme çalışmaları tamamlandı, Mezarlık çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları düzenli olarak devam ediyor. Son olarak Çumra Belediyesi tarafından Güvercinlik mahallesinin yıllardır büyük bir sorunu olan mahalle giriş çıkış köprüsü 4 metreden 12 metreye genişletilerek hizmete açıldı.

Güvercinlik mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’a, Konya Büyükşehir Belediyesine mahalle halkı adına ilk önce Güvercinlik Mahallesinden Belediye Meclis Üyesi Enver Güdül daha sonra ise Güvercinlik Mahallesi eski belediye başkanlarından Ahmet Topal teşekkür etti.