GÖKHÜYÜK MAHALLEMİZİN 50 YILLIK SORUNLARINA NEŞTER

Çumra Belediyesi tarafından mahallelere yapılan çalışmalar devam ediyor. Gökhüyük mahallesinin 50 yıllık sorunlarına neşter vuruluyor.  Gökhüyük mahallesini ziyaret eden ve Çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz;  Gökhüyük mahallemizdeyiz Çumra’nın en büyük mahallelerinden biri ve en şanslılarından diyebiliriz çünkü içerisinden Karayolu geçiyor. 4,5 metre olan bu yol öncelerinden ölüm yolu olarak anılıyordu. Keskin virajların olduğu, önünde yapıların olduğu bir yoldu burası. Bu yıl karayollarının programına alınarak çalışmalar başladı ve bu yol 15 metreye genişletiliyor yeni mevcut yolun 3 katına yani 4 şeritli bir yol haline geliyor. Yine Seçme mahallemize yapılan arıtma tesisinden gelen tatlı suyun depolanacağı ilçemizin neredeyse tamamının ihtiyacını karşılayacağı 5 bin m3’lük depo gökhüyük mahallemize yapılıyor.  Biz ilçe belediyesi olarak hem karayollarına hem büyükşehir belediyemize öncülük etmek hizmeti getirme noktasında gerek muhtarımız gerek mahalle temsilcimiz ve gerekse Çumra ilçe başkanımız ve diğer mahalle muhtarlarımızla çalışmalarımız devam ediyor. Karayollarının çalışmaları sırasında yol üzerinde engel olan ve imar sahamız içerisindeki yapıların kaldırılmasında da biz çalışmalarımız yürütüyoruz. Hemen arkamızda 100 yıllık bir ahır vardı yine beylerce mahallemizde yine bir ağılda vardı ve belediye imkanlarımızla kaldırıldı buralar en keskin virajları oluşturarak kazalara sebep oluyordu. Bu çalışmalar yapılırken mülk sahiplerinin duvar ihtiyaçları da belediyemizce karşılandı. Hizmetler devam ediyor 2017 yılı hem Gökhüyük mahallemize hem de ilçemiz için çok farklı bir yıl olacak tamamiyle açılışların olduğu ve söz vermediğimiz alanlara girmeye başlayacağımız bir yıl olacak inşallah hayırlı olsun diyorum dedi.  Son olarak Gökhüyük Mahalle muhtarı Yaşar Dur ise hizmetlerinden dolayı hükümetimize, Büyükşehir ve Çumra Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.