Çumra’ya yeni park kazandırılıyor

Çumra Belediyesi, Devlet Su İşleri, Çumra Sulama Birliği ve Ova Sulama Birliği tarafından Çumra’ya yeni bir park kazandırılıyor. Çumra’da Alemdar Barajı olarak da bilinen alanda yeni bir park çalışması başlatıldı. Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, Çumra Sulama Birliği Başkanı Ufuk Yağcılar ve Ova Sulama Birliği Başkanı Nuh Özdemir Çumra Belediyesi Ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz;

“Alemdar Barajındayız çocukluğumuzdaki Hıdırellez kutlamalarının yapıldığı park yeri olarak bilinen alandayız. Uzun yıllardır kullanılamayan ve metruk bir durumdaydı. İçerisine girilemeyecek derecede çalı ve yabancı bitkilerle dolu bir durumdaydı. Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz, Ova Sulama Birliğimiz, Çumra Sulama Birliğimiz ve Belediyemiz bir araya gelerek ilçemize güzel bir park kazandıralım diye çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Başkan Oğuz son olarak İnşallah bir ay gibi kısa bir süre içerisinde doğal yapısı bozulmadan içerisi temizlenerek tekrar kullanılabilir hale getirileceğini ifade ederek İlçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.