ÇUMRA SPORUNA 5 BUÇUK MİLYONLUK YATIRIM

Çumra Belediyesi yatırım çalışmaları devam ediyor. Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz temeli atılan çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ifade ettiği açıklamasında; Çumra sporuna tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Oğuz; göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar bir çok alanda halkımıza hizmet etmek için gayret göstermeye devam ediyoruz. Bu çalışmaların en başında da gençliğimiz geliyor. Gençliğimiz için bir çok spor aktivite alanını tamamlayarak hizmete açtık bir çok alanda da çalışmalarımız devam ediyor.  Gençlerimiz ve Çumra spor severlerimiz için mevcut stadyum tribünü ilçemize artık yetersiz gelmeye başladığı için tamamen yıkılarak yeni 3000 kişilik tribün ve spor salonlarıyla yeniden yapılıyor ve inşaatında sona doğru gelindi. Yine stadyum etrafında yürüyüş alanları spor alanlarının yapılması için Park ve Bahçeler müdürlüğümüz tarafından peyzaj çalışmaları bugün itibariyle başladı. Mevcut stadyum alanımızın yanı başında yeni bir sentetik saha çalışmamız devam ettiği gibi kapalı spor salonumuzun tadilat çalışmaları da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Çumra Belediye başkanı Dr.Mehmet Oğuz bu yatırımların toplam maliyeti ise 5 buçuk Milyon TL olduğunu söyledi. Başkan Oğuz Son olarak bu yatırımların ilçemize kazandırılmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ve Çumra Hemşehrimiz Faruk Özçelik’e ilçem halkım ve geçlerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.