ÇUMRA SANAYİ YOLU SICAK ASFALTLA KAPLANIYOR

Çumra Sanayi yolu Sıcak asfalt çalışmaları başladı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; İlçeye giren tüm yollarımız sıcak asfaltla kaplanmaya devam ediliyor. Uzun yıllardır dokunulmayan yollarımızın standartlarını yükselttik yükseltmeye de devam ediyoruz. Daha önce Çumra – İçeriçumra, Çumra – Fethiye – Kaşınhanı, Çumra – Beylerce – Gökhüyük yolumuzda yol genişletme ve sıcak asfaltla kaplanma işlemi tamamlanmıştı. Çumra – Güvercinlik – Karkın yolumuzda ise yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Şuanda ise Kaldırım – Bordür – Refüj ve alt yapısı İlçe belediyemizce tamamlanan Çumra Sanayi yolumuzun Sıcak Asfaltla kaplama işlemi Karayolları bölge müdürlüğümüzce yapılmaya başlandı. Gerek Büyükşehir Belediyemizle, gerekse Karayollarımızla güçlerimizi birleştirdiğimiz zaman yapamayacağımız iş yok dedi. Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz son olarak İlçeye hizmetlerinden dolayı Karayolları Bölge müdürlüğüne teşekkür etti.