ÇUMRA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çumra Organize sanayi bölgesinde yol asfaltlama çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Yıllardır sorunları olan eski organize sanayi bölgemizdeyiz. Organize sanayi bölgemizin tüm sorunlarını tamamen çözüme kavuşturduk.  Borçları ödendi, davaları sonuca kavuşturularak yatırımcının önü açılmış oldu ve hemen de yeni fabrikalar yapılmaya başlandı. En son Türkiye’nin en büyük firmalarından birinin 15 bin m2 büyüklüğündeki  İç Anadolu ana bölge depolarından biri Çumra organize sanayi bölgemize kuruluyor. Bizlerde hızlı bir şekilde yol çalışmalarına başladık. Yaklaşık 2 Milyon TL tutarındaki su ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını tamamen kendi imkanlarımızla tamamlamıştık. Şuanda yol kısmındayız inşallah kısa süre içerisinde de yol çalışmalarımızı da tamamlamış olacağız. Güzel şeyler oluyor, Çumra için güzel şeyler oluyor bütün mahallelerimizi hatta yakın ilçelerimizi etkileyebilecek istihdam konusunda da güzel şeyler oluyor. Çumra’mıza hayırlı olsun dedi.