Çumra’nın 53 Mahallesinde çalışmalar devam ediyor.

2014 öncesi 12 mahalleye sahip olan Çumra Büyükşehir yasasıyla birlikte 53 mahalleye sahip oldu. Çumra Belediyesi 53 Mahallede de yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz yapmış olduğu açıklamada;

“53 Mahallemizde yol çalışmalarımız devam ediyor ve bugün itibariyle Avşar Mahallemizin tüm iç yolları tamamen asfaltlanması tamamlanmış olacak. İnşallah bu sezon içerisinde de 53 Mahallemizin tamamında tüm iç yollarını asfaltlamasını tamamlamayı hedefliyoruz. Mevla çalışanlarımızı kazadan beladan korusun Mahalle Muhtarımız, Mahalle temsilcimiz ve personelimiz burada uyumlu bir şekilde mahallemiz için çalışıyorlar. Yol çalışmalarımızın yanı sıra İlçemizin çeşitli noktalarında 17 ayrı inşaatımız yükselmeye devam ediyor” dedi.

İlk kez Çumra’da kurulan ve kullanılmaya başlanan Asfalt Emülsyon sistemi ile maliyeti en aza indiren Çumra Belediyesi mevsim şartlarının uygun olduğu ilk andan itibaren kontak kapatmadan yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.