Çumra’mızın İlçe Oluşunun 92.Yılı Kutlu olsun.

Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Çumra’nın ilçe oluşunun 92. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz mesajında, “Tarihi çok eskilere dayanan ilçemiz 30 Mayıs 1926 tarihli 404 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, 877 sayılı kanunla Çumra ilçe haline getirilmiştir. 1936 yılında Romanya ve Bulgaristan’dan gelen göçmen kardeşlerimiz ilçeye yerleştirilmiştir. Daha sonrasında ise göç almaya devam ederek büyümeye devam etmiş ve nüfusu 66 binin üzerine çıkmıştır. Çumra İlçe oluşundan günümüze kadar 21 belediye başkanı ve son belediye seçimlerinde ise bize verilen görevle birlikte 22. belediye başkanlığı dönemi başlamıştır” dedi.

Başkan Oğuz, Çumra’nın ilçe oluşunun 92.yılının Çumra’ya hayırlar getirmesini temenni etti.