Çumra Merkez İmar Plan Değişiklikleri Askı İlanı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ASKIYA ÇIKARMA TUTANAĞI

Belediyemiz sınırları içerisinde, Çumra İlçesi, Merkez Mahallelerinde, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16.10.2020 tarih ve 787 sayılı kararı ile onaylanan yapılan revizyon nazım imar planına göre hazırlanan, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 12.03.2021 tarih ve 201 sayılı kararı ile onaylanan revizyonu uygulama imar planına askı süresinde yapılan itirazların görüşülmesi teklifi, Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği ’nin 33. maddesi gereğince onaylı Uygulama İmar Plan değişikliği askıya çıkış tarihinden itibaren 30 gün süreyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Dairesi 3. katında yer alan ilan panosu ile dijital ekranda(TV) ve Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde(imar planlama portalı / kbs.konya.bel.tr ) eş zamanlı olarak halkın tetkik ve görüşlerine çıkarılmıştır. Keyfiyet ilan olunur.

Uygulama İmar Plan değişikliklerini aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.