Çumra Kitap Fuarı'nın Açılışı Gerçekleştirildi.

Çumra Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çumra Kitap Fuarı'nın açılışı yapıldı. Açılış törenine Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece ve Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz katıldı.

Çumra'da öğrenim gören ilkokul,  ortaokul ve Lise düzeyindeki öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Çumra Kitap Fuarı'nın açılışı Kaymakamımız Sayın Hüseyin Ece ve Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'ın kurdele kesimi ile gerçekleştirildi. Kaymakam Ece ve Başkan Oflaz açılışın ardından stantlardaki kitapları inceledi.

Çumra Belediyesi Altınpark Konferans Salonunda açılan ve 100’lerce yayın evine ait kitapların bulunduğu Çumra Kitap Fuarı 15-19  Nisan 2019 tarihleri arasında  okurları misafir edecek. Çumra Belediyesinin de desteği ile ilçe merkezi dışındaki mahallelerdeki okullara da kitap temini sağlanacak.