Çumra'da voleybol turnuvası sona erdi

Sosyal ve Kültürel Belediyecilikte öncü çalışmalar yapan Çumra Belediyesi tarafından düzenlenen kurumlar arası Barış Pınarı Harekatı Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın son maçına katılan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, “ Bu turnuvayla birlikte amacımız Çumra'mızda birlik beraberliği sağlamak ve kurumlar arası diyaloğu artırmaktır” dedi.

Çumra Belediyesi tarafından ilçede Kasım ayında başlayan ve kurumlar arasında düzenlenen ‘ Barış Pınarı Harekatı Voleybol Turnuvası sona erdi. Çumra’da yer alan kurumların kendi aralarında kıyasa ya oynanan maçlara sahne olan turnuva yoğun ilgi gördü. Çumra Gençlik Merkezinde oynanan maçlar sonucunda İhsan Çetinkaya Ortaokulu ve Mehmet Çiftçi Koleji finale kaldı. Oynanan final müsabakasında Mehmet Çiftçi Koleji sahadan galip ayrılarak birinci oldu.

Turnuvanın son maçı olan ikincilik maçında İhsan Çetinkaya İmam Hatip Ortaokulu ve Çumra Atatürk Ortaokulu karşılaştı. Maç sonucunda İhsan Çetinkaya İmam Hatip Ortaokulu ikinci oldu.
Son maça katılan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, her iki takımada başarılar dileyerek maçın başlama düdüğünü çaldı. Maç öncesi turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Oflaz, Barış Pınarı Harekatı Voleybol Turnuvasının hem kurumlar hem de Çumra halkı adına güzel bir birlikteliği sahne olduğunu kaydetti. Oflaz “Bu turnuvayı düzenlemekte ki amacımız kurumlar arası yakınlaşmayı, koordinasyonu sağlamak; hem de Çumramızda bu tür sosyal ve spor aktivitelerin daha fazla yer alması, gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tür sportif faaliyetleri sevmeleri özenmeleridir” diye konuştu.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz maç öncesi turnuvanın anısına sporcular ile toplu fotoğraf çektirdi.