“Çumra’da verdiğimiz sözleri  tamamlamak için gayret edeceğiz”

“Çumra’da verdiğimiz sözleri tamamlamak için gayret edeceğiz”

İlçe ziyaretinde ilk olarak  Çumra Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, birlik ve beraberlik halinde çözülemeyecek sorun olmadığını kaydetti. Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar Çumra’da çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini, bundan sonra da verdikleri sözleri tamamlamak için gayret edeceklerini ifade etti.

AK Parti Çumra İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Başkan Altay, İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ve partililerle bir araya geldi. 31 Mart Seçimlerinde verdikleri destek için Çumralılara teşekkür eden Başkan Altay, “Hemşerilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Partimize ve bizlere çok büyük destek verdi. Biz de halkımızın bize gösterdiği güveni ve desteği boşa çıkarmamak adına gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra ilçede bulunan Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulu’nu ziyaret ederek spor yapan öğrencilerle buluşan Başkan Altay, Spor Okulları’nda tekvando öğrenen öğrencilerin gösterisini izledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çumra ilçesine kazandırılan Gençlik Merkezine de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi Atabey Gençlik Kampında parkur yarışmalarında derece giren öğrencilere madalyalarını verdi. Başkan Altay, ilçe programlarında esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Çumra’ya gelerek Belediye Başkanımız Halit Oflaz ile görüştü.