Çumra'da

Çumra'da "Mehmet Akif Ersoy" Paneli

Çumra Belediyesi Kültür Programları kapsamında İlçede bulundan liseler tarafından her ay ayrı bir konu üzerinde Paneller düzenleniyor.

Çumra Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde gerçekleştirilen programda bu ay Çumra Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Milli Şairimiz İman ve Fikir Adamı Mehmet Akif Ersoy konulu panel düzenlendi.

İlçe Protokolünü bir araya getiren program Meryem Balıkçı başkanlığında, Havvanur Taşkıran, Elif İlbuğa, Arif Acar ve Mehmet Çalışkan’ın sunumlarıyla gerçekleşti.

Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde gerçekleştirilen programda konuşan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz;  Beş kardeşimizde mükemmel hazırlanmış, Asımın Nesli olmak dileğiyle, Necip Fazıl’ın Mehmed’i, Mehmet Akif’in Asım’ı olmak. Hakikaten ve Korkma diyerek başlaması en güzel şekilde ifade edildi. Hz.Ebubekir’e sadece iki kişiyken korkma Allah bizimle beraberdir diyen Allah’ın Resulünün sözüyle istiklal marşı başlıyor ve Korkmanın hikmetini de daha dün ve önceki gün gördük. Dünyanın en büyük devletlerinden birine karşı korkmayın kalkın ayağa dediler ve Birleşmiş milletlerde Kudüs’e karşı yapılan girişimin sonucu Birleşmiş Milletler gereken dersi Korkma diyerek verilmiş oldu. Asımın Nesli olmanız dileğiyle onlara layık birer evlat olmanız dileğiyle hepinizi selamlıyorum dedi.

Düzenlenen panel sonunda konuşmacılara ve Konuşmacı öğrencilerin okul idaresine plaketleri verildi.