Çumra’da Cumhuriyet’in  96. Yılı coşkuyla kutlandı

Çumra’da Cumhuriyet’in 96. Yılı coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetin 96. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Çumra’da düzenlenen gösteriler ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kutlama programı, Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece’nin makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Çumra Saliha Onbaşı Ortaokulun da devam eden programa Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece, Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, İlçe Garnizon Komutanı Halil İşler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız ve protokol üyeleri katıldı. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında sahneye çıkan öğrenciler, Cumhuriyet ve Atatürk konulu şiir okuma ve sergiledikleri dans gösterileri ile büyük alkış topladılar. Program resmi geçit töreni ile son buldu.