Çumra’da çalışmalar aralıksız sürüyor

Çumra Belediyesi çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Çumra – Okçu mahallesi arasında yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, Mahalle muhtarından Mahalle Başkanımıza, İlçe Yönetiminden Belediye Meclis Üyelerine, İl Başkanlığımızdan Milletvekillerimize, Büyükşehir  Belediyemizden Merkezi Hükümetimize kadar yaptığımız tüm çalışmalarda “Ben değil, Biz Olgusuyla” çalıştıklarını söyledi.

Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Oğuz; Bugün Okçu mahallemizdeyiz, geride bıraktığımız süre içerisinde Okçu mahallemizin tüm iç yollarının asfaltını yapmıştık. Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü hizmet binamızın Okçu Mahallemizde yaparak burada hizmet vermesini sağladık. 16 Derslikli Sağlık Meslek Lisemiz Okçu Mahallemizde yapıldı ve eğitime açılmıştı. Halı Sahamızı yaptık, Buğday Pazarımızın inşaatında sona geldik. Mahallemizin güvenlik kameralarını takmıştık ve son olarak da Çumra – Okçu arası yolumuzu 6 – metreden 13 metreye Kaldırımı ve Bisiklet yolu ile genişletiyoruz. Okçu 12 merkez mahallemize en yakın olan mahallerimizden birisidir ve en çok yatırımı alan mahallelerimiz arasındadır. Yapılan yatırım ve hizmetler mahallemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Okçu mahallesine yapılan yatırımlar için teşekkür eden Okçu Mahalle Muhtarı Ramazan Özbayrakçı ve Ak Parti Okçu Mahalle Başkanı Ömer Bican oldu.