Sisli

Çumra’da bugün Yağmur Duası vardı.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ve Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar beraberindeki heyetle beraber bugün Çumra’da düzenlenen Yağmur Duaları ve Düğün merasimlerine katıldı.

Heyetin ilk durağı ise Yörük Mahallelerinin bir araya gelerek Lille Mevkiinde, Güvercinlik Mahalle halkının ise Güvercinlikte bir araya gelerek düzenlediği Yağmur dualarına katıldı. Yağmur dualarından sonra ise ilçede bulunan düğün törenlerini ziyaret ettiler.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ve Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet ederek istişarelerde bulundular.

Binlerce insanın katılarak düzenlediği Yağmur duaları sonrasında katılımcılara geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

Copyrigt © 2014 Çumra Belediyesi | Basın Yayın ve Halkla İlişkiler - Bilgi İşlem