ÇUMRA’DA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Çumra’da Eğitim gören lise düzeyindeki başarılı öğrenciler düzenlenen program ve kamplarla ödüllendiriliyor.  Konuyla ilgili olarak bilgi veren Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; İlçemizdeki tüm liselerden başarılı olan öğrencilerimizi Osmaniye/Aslantaş’a Gençlik ve Spor Bakanlığımızın kampına kendilerine refakat eden hocalarıyla beraber uğurluyoruz. Lise öğrencilerimiz için hakikaten çok kıymetli olan bir program orada üniversite öğrencileriyle beraber 4 gün sürecek bir kampa dahil olacaklar. İnşallah bu programlarımız sürekli devam edecek. Eğitim öğretimin tatil olduğu yaz dönemlerinde de bu kamplarımız devam ettireceğiz. Bu programların yanı sıra geçtiğimiz ay Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’in katılımlarıyla açılışı yapılan Sultan Abdülhamid Han Bilgehanemizde de eğitim seminerleri ve organizasyonlarımız sürekli devam edecek ben öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim dedi.  Çumra Sultan Abdülhamid Han Bilgehanesinde düzenlenen uğurlama töreni öğrencilerin otobüsle Osmaniye/Aslantaş’a hareketiyle son buldu.