Çumra'da asfalt sezonu açıldı

Çumra Belediyesi, yaz sezonuna girilmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına ekipleri ile birlikte tam donanımlı bir şekilde ağırlık verdi. Baraj Mahallesinde ki cadde ve sokaklarda başlanan asfalt çalışmalarını tamamlanmasıyla  yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, yapılan faaliyetler ile ilgili detaylı bilgiler aldı. Bu sezon içerisinde Çumra’da ki tüm mahallelerinin yollarında ki asfalt çalışmalarının iyileştirme ve düzenleme noktasına ağırlık verdiklerini kaydeden Başkan Oflaz; “ Asfalt Çalışmasına Bismillah dedik. Baraj Mahallesi Cahit Aküzüm Caddesi ve Afganistan Sokak üzerinde bulunan yolda ekiplerimiz tarafından satih asfalt kaplama çalışmalarına başlandı. Belirli bir plan dahilinde Çumra Belediyemizin sorumluluğunda bulunan ve asfalt ihtiyacı olan tüm alanları asfaltlayacağız” dedi.