Çumra’da 141 Km Bağlantı yolu genişletildi.

Çumra’da 2014 yılından bu güne kadar geçen sürede toplam 141 Km bağlantı yolunda genişletme ve asfaltlama çalışması yapıldı.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çumra Belediye Başkan Dr.Mehmet Oğuz;
“Yıl 2014 göreve başladığımız zaman İlçemizin bağlantı yolları gerek Karayolları gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse İlçe Belediyesi olarak yapılan çalışmalar neticesinde %90 oranında tamamlandı. Sürecin devam ettiği iki önemli yolumuz var bunlar Çumra- Ürünlü – Üçhüyük – Türkmenkarahüyük – Büyükaşlama yolumuz ve Çumra – Güvercinlik – Karkın yolumuzdur. Buralarında tamamlanmasıyla birlikte görev süremiz içerisinde genişletilmemiş el değmemiş yerimiz kalmayacak ve büyük bir kısmı ise sıcak asfaltla kaplanmış olacak” dedi.
Başkan Oğuz yapımı tamamlanan yolları ise şöyle sıraladı.  Çumra – İçeriçumra arası 9 Km, Çumra – Alibeyhüyüyü arası 9 Km, Çumra – Gökhüyük arası 12 Km, Çumra – Okçu – Dinlendik – Kuzucu arası 18 Km, Çumra – İnli arası 9 Km, Çumra – Alemdar – Küçükköy arası 12 Km,  Çumra – Balçıkhisar – Doğanlı – Yenisu arası 13 Km,  Çumra – Taşağıl – Adakale arası 9 Km
Yol Çalışması devam eden yerlerimiz ise Çumra – Güvercinlik – Karkın arası 18 Km, Çumra- Ürünlü – Üçhüyük – Türkmenkarahüyük – Büyükaşlama arası 26 Km, Yenisu – Dineksaray arası 3 Km, Doğanlı – Hadim yolu arası 3 Km

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz görev süremiz içerisinde devam eden yollarımızın da tamamlanmasıyla birlikte toplam 141 Km bağlantı yolumuzu genişletilmiş ve asfaltla kaplanmış olduğunu sözlerine ekledi ve Emeği geçenlere teşekkür ederek, İlçeye hayırlı olmasını diledi.