ÇUMRA BELEDİYESİNDEN 90.YILINA ÖZEL ANLAMLI PROGRAM

Çumra’da Ramazan ayı etkinleri aralıksız devam ediyor. Çumra Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçede yaşamlarını sürdüren Engelliler, Yetim ve Öksüzler, Muhtarlar ve ilçe yöneticileriyle iftarda buluştu. Son olarak Çumra’nın ilçe oluşunun 90.yılı münasebetiyle anlamlı bir gecede  vatan için canlarını feda etmiş Şehit ailelerimizi ve vatanı için canını hiçe saymış Gazi aileleriyle beraber yine vatanı için mücadele veren Emniyet mensupları ve Asker aileleriyle iftarda buluştu. İftar programında konuşan  Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Çumra'nın İlçe oluşunun 90.yılını kutluyoruz. Başkan Oğuz Tarihi çok eskilere dayanan İlçemiz 30.05.1926 tarihli 404 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, 877 sayılı kanunla Çumra ilçe haline getirilmiştir. 1936 yılında Romanya ve Bulgaristan'dan gelen göçmen kardeşlerimiz ilçeye yerleştirilmiştir. Daha sonrasında ise göç almaya devam ederek büyümeye devam etmiş ve nüfusu 65.000’nin  üzerine çıkmıştır dedi. Başkan Oğuz son olarak İlçemizin 90.yılında bu vatan için ve bizler için canlarını ortaya koymuş ve koymaya devam eden insanlarımızla birlikte geçirmek istedik. Vatan için canlarını feda eden şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz ve halen vatan için mücadele eden Asker ve Polislerimiz için dua istiyoruz dedi. İftar programında konuşan İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar ise; Çumra’nın ilçe oluşunun 90.yılında burada görev yapmaktan onur duyuyoruz şeref duyuyoruz Çumra’ya hizmet etmek bir ayrıcalıktır. İlçenin ortak hedeflerine beraber hizmet etmek bizleri memnun ediyor. Bugün varlığımızı bu topraklarda hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamızı borçlu olduğumuz Şehit ailelerimizle beraberiz. Bende tüm şehitlerimizi şükranla minnetle anıyorum ve bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Çumra Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.  Çumra Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına ilçe kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz yanı sıra Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Şehit ve Gazi aileleriyle birlikte Emniyet mensupları katıldı.