ÇUMRA BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN DENETİMİ

Çumralıların gönül rahatlığı ile ekmek alabilmeleri için zabıta ekipleri ekmek fırınlarının denetimine aralıksız olarak devam ediyor.

İlçe halkının sağlığını korumak amacıyla Çumra Belediyesi Zabıta Ekipleri yapılan denetimlerde işyerleri sağlıklı üretim yapmaları konusunda uyarıldı.

Bu konuda fırınlarda yapılan denetimlerde genel olarak ekmek gramajının yanı sıra hijyen kuralları açısından da kontroller gerçekleştirildi.

Temizlik, hijyen ve ekmek gramajları ile ilgili kontrolleri yaparak denetim esnasında eksiklikleri olan esnaflar uyarıldı.

Gıda denetimlerine hız verdiklerini ifade eden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz; “Amacımız hemşehrilerimizin sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak. Vatandaşımız sofrasına gelen ekmeği gönül rahatlığı ile tüketebilmeli… Bu açıdan belediye olarak bizlere de denetim açısından büyük görev düşüyor. Bu bilinçle hareket ederek denetimlerimizi arttırarak devam ettireceğiz. Kurallara uyan esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. Denetimlerde gördüğümüz eksiklikler sonrası uyarı yaptığımız işletmeleri yeniden kontrol edeceğiz" dedi.