Çumra Belediyesi Mahalle Ziyaretlerine devam ediyor

Çumra Belediyesi tarafından “ Yerel Buluşmalar” programı kapsamında mahalle istişare ve ziyaretleri devam ediyor.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz “Yerel Buluşmalar” programı nedeniyle Dinek, Yenisu ve Yenidoğan mahallesini ziyaret etti. Dinek ve Yenisu mahalleleri ziyaretine belediye başkanı Oğuz’la beraber Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece’de bulundu.  Başkan Oğuz Dinek ve Yenisu mahalleri ziyareti sonrası rotayı Yenidoğan mahallesine çevirdi ve burada vatandaşlarla sohbet etti, yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Oğuz ziyaret sırasında şunları kaydetti:

“Bugün Dinek ve Yenisu mahallelerimizi ziyaret ettik şimdi de Yenidoğan mahallemizdeyiz ekiplerimiz burada 2018 yılı asfalt sezonu için kaldırım ve altyapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yenidoğan mahallemizin 2017 yılında doğalgaz çalışması tamamlanmıştı inşallah 2018 yılında da asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak mahalle için 2014 yılında vermiş olduğumuz tüm sözleri bitirmiş olacağız.”

Başkan Oğuz son olarak  buradan bir haber daha vereyim 12 Ocak Cuma günü saat 14.30’da Yenidoğan mahallemizinde sınırlarına ortak bir alanda yani Mevlana caddesi Üst geçit inişinde Çumra Fen Lisemizin temel atma töremiz olacak ben buraya tüm Çumra’lı hemşehrilerimi davet ediyorum.