Karla Karışık Yağmur
-2°C | 2°C

ÇUMRA BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ÇUMRA BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çumra’da kar kalığının yer yer 50 cm’yi buldu. Çumra Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde takip eden ve bilgi veren Çumra Belediye başkanı Dr.Mehmet Oğuz; İlçede özlediğimiz Allah’ın rahmeti beyaz bereket yaklaşık olarak 48 saattir ara vermeden yağmaya devam ediyor. Ekiplerimizde yağışın başlamasıyla birlikte nöbetler halinde sahada çalışmalarına başladı ve devam ediyor. Araçlarımızda 48 saattir kontak kapatmadan çalışmalarını sürdürüyor. Karla mücadele çalışması sırasında kar yağışının zaman zaman durmasıyla yolların açılmasının yanı sıra ekiplerimiz yol ve kaldırımlarda biriken karlarında tahliyesini de gerçekleştiriyorlar dedi. Başkan Oğuz ayrıca ekiplerin öncelikli çalışmaları konusunda şu ifadelere yer verdi. Ekiplerimiz öncelikli olarak ana arterler ile alt ve üst geçitler başta olmak üzere 52 mahallemizde 18 Ekip ve 25 Araçla çalışmalarına devam ediyorlar. Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz son olarak vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vatandaşlarımızın araçlarında gerekli tedbirleri almadan yola çıkması sonucu kaza ve kaymalar oluşuyor vatandaşlarımızın Çumra Belediyesinden talepleri doğrultusunda bu araçları kurtarmak için araç ve ekip sevk ediyoruz tabi buda bizim yol çalışmalarımızda aksaklıklara gecikmelere sebep oluyor bu konuda vatandaşlarında gerekli tedbirleri alarak trafiğe çıkması, mümkünse çok acil olmadıkça trafiğe çıkmamaları bizimde işimizi kolaylaştırmaktadır dedi.