ÇUMRA BELEDİYESİ GENÇLERİ YAŞLILAR İLE BULUŞTURUYOR

Çumra Belediyesi tarafından yürütülen program çerçevesinde lise çağındaki gençler evlerini ziyaret ettikleri yaşlıların Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz adına taleplerini dinleyerek onlar ile sohbet ediyor.

Çumra Belediyesi gazi ve şehit yakını ziyaretlerinden sonra bu seferde gençleri yaşlılar ile buluşturuyor. Belediyenin programı dahilinde gönüllü olarak ziyaretlere katılan gençler, evlerini ziyaret ettikleri yaşlılara Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ın selamını götürüyor. Yaşlılar ile hoş sohbet etme imkanı bulan gençler diğer yandan Başkan Oflaz adına yaşlıların taleplerini dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaretler ile hem yaşlı insanların gönülleri alındığını hem de gençlerin gelecek de karşılaşacağı problemleri aşmada örnek çıkaracakları hoş sohbet atmosferinin oluştuğuna dikkat çeken Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, “Gençlerimiz, ziyaretlerinde yaşlılarımızın hayat öykülerini dinleyerek, kültürel, geleneksel ve tarihi değerler ışığında onları daha iyi tanıma imkanı buluyor. Bu ziyaretler ile hem büyüklerimizi memnun etmekte olan gençlerimiz hem de onlardan farklı yaşamları öğrenerek tecrübe kazanıyorlar. Bunun yanında yaşlı insanlarımıza hizmet edebilme noktasında onların taleplerini de gençlerimiz yoluyla da almış oluyoruz” diye konuştu.