Çumra Belediyesi Anneler Gününde Şehit Annelerini Unutmadı

10 Mayıs (Pazar) anneler günü dolayısıyla Çumra Belediyesi ekipleri  ilçede ikamet eden şehit annelerini ziyaret etti.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan ve vatan uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin değerli annlerine yönelik bir ziyaret tertip etti. Anneler gününü ‘ Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin  gününü kutluyorum’’ sözleri ile ifade eden Oflaz,’’ Onların bir gün değil, hergün kıymetini bilelim’’ diye konuştu.

Belediye ekiplerince ziyarette bulunulan bu özel günün sahibi Çumra’nın değerli annelerinin kapıları çalınırken, elleri boş gitmemek ve onlara özel olduklarını hissettirebilmek adına Çumra Belediye Başkanı Sayın Halit Oflaz’ın selamları eşliğinde, her haneye bir demek çiçek hediye edildi.

Halit Oflaz’ın iyi temennilerini ileten belediye ekiplerine, memnuniyet ve mutluluk içinde olduklarını belirten şehit anneleri ; ‘’ Allah razı olsun beldiye başkanımız bizi bugün de unutmadı. O da bizim bir evladımız’ diyerek duygularını ifade etti.