Çumra Belediye Başkanı Oğuz’a teşekkür

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz mahalle ziyaretleri kapsamında İçeriçumra ve Tahtalı mahallelerini ziyaret etti. İçeriçumra Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden sıkıntılarını dinleyen ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür eden başkan Oğuz’un ikinci durağı tarihi 1200’lü yıllara dayanan Tahtalı mahallesi oldu.
İçeriçumra Mahallesinde gerçekleşen ziyaret sırasında Pazar yeri, düğün Salonu, yollar, park, fidanlık ve prestij cadde başta olmak üzere yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşlar Başkan Oğuz’a teşekkür eden mahalle halkı bu dönem yapılan hizmetlerin son 25 yılda yapılmadığını söyledi.
Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’un ikinci durağı tarihi 1200 yıllara dayanan ve Çumra’ya 60 km uzaklıkta olan en uzak mahallesi oldu.
Tahtalı mahallesini ziyaret eden başkan Oğuz’a Tahtalı mahalle muhtarı Hüseyin Çıtlık; ben 2014 yılı seçimlerinde mahalle muhtarı olarak göreve geldim. Göreve geldiğim süre içerisinde Çumra Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi tarafına büyük hizmetler aldığımıza inanıyorum. Çöp konteynerlarımız geldi, Parkımız yapıldı, yollarımız yapıldı, 20 yıllık içme suyu sorunumuz çözüme kavuştu ve şimdide köy konağımız yapılıyor ben Çumra Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Oğuz başta olmak üzere önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Konya Milletvekilimiz Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederim dedi.
Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Tahtalı mahallemizdeyiz ilçemize en uzak olan ama gönül bağımızın en yakın olduğu mahallelerimizden birisidir burası Büyükşehir yasasıyla birlikte ilçe merkezimize 60 km mesafede olan en uzak mahallemize ne kadar hizmet götürülebileceğini dönem içerisinde göstermiş olduk. Gerek Büyükşehir Belediyemizin mahalle içerisindeki park çalışması ve 20 yıllık su sorununun çözülmüş olması gerek İlçe Belediyemizin mahallemizin içerisindeki tüm yolların asfaltlanması ve İlçe Beledimizin bütçesinden yaptırdığımız Mahalle Konağımızın da inşaatının devam ediyor olmasıdır. Tahtalı mahallemiz 60 km uzaklıkta tarihteki adı ise Tahtı Ali, Ali kadının tahtının olduğu yer tarihi 1200’lü yıllara dayanmaktadır. İnşallah hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren İl Teşkilatımıza, önceki ve yeni milletvekillerimize, İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 53 Mahallemiz var her yerde çalışmalarımız devam ediyor, etmeye de devam edecek dedi.