BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA  KADAR EN İYİSİ BU

BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU

Uluslararası  ve  Türkiye geneli bisiklet yarışlarında kazandığı dereceler ile adından söz ettiren Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Kulübü sezon kapanışı Aksaray Türkiye yol şampiyonasına damga vurdu.

Çatalhöyük Çumra Belediye Spor Kulübü bisiklet takımı gençler ,Yıldız A ve Yıldız B kategorilerin de girmiş olduğu müsabakalar sonunda 5 Ferdi Türkiye 1.liği ve 1 Türkiye 2.liği  kazandı .

3 kategoride de liderliğini sürdüren Çatalhöyük Çumra Belediyespor Kulübü, ayrıca bütün kategorilerde şampiyonluğun yanında Genç Yıldız A ve B kategorinde 2019 yılı yarışlarının genel toplam sonucunda üç kategoride de genel klasmanda Türkiye şampiyonluğu  elde edip büyük bir başarıya imza atan Çatalhöyük Çumra Belediye Spor,  1 . lik ve son olarak da Gençler Takım Türkiye 1. liği  ve Yıldız A Takım Türkiye 2, derecesini elde ederek kazanarak 2019 sezonun noktaladılar .

2019 Sezonu kapanmasıyla birlikte gençler yıldıza A, yıldız B ve yıldız B MTB ( dağ bisikleti ) kategorilerinde 2019 yılı sonunda tüm kategoriler genel klasman 1. liği elde edildi.

Bunun yanında genel klasman takım Türkiye 1.’liği ve Gençler Yıldız A, Yıldız B’de başarı sağlandı.