BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR.MEHMET OĞUZ’DAN BAYRAM MESAJI

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yayımladığı mesajında, Kurban Bayramına ulaşmanın getirdiği heyecan ve mutluluk içerisinde olduğunu ifade ederek, “Kurban ibadeti, sadakatin, fedakarlığın ve boyun eğmenin ifadesi olduğu gibi, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. İlçemizde Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, başta Çumra olmak üzere bütün İslam aleminin Kurban Bayramını kutlarım” dedi.