BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR.MEHMET OĞUZ’DAN 18 MART MESAJI

Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Oğuz mesajında; “Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan bu zaferi her yıl büyük bir gururla anıyoruz, Türk milletinin hangi şart altında olursa olsun, hürriyet ve istiklali için neler yapabileceğini en açık bir şekilde göstermiştir.  Bu zaferin 102. yıl dönümünü kutlarken, bu uğurda canlarını vermiş aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.