BELEDİYE BAŞKANI DR.MEHMET OĞUZ’DAN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Kutlu Doğum haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Oğuz mesajında, “Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimize olan sevgimizin pekiştirileceği ve birbirimizle kardeşlik duygularımızın güç kazanacağı özel günleri barındırmaktadır. Bu anlayışla birlikte yaşamanın vazgeçilmez unsurları olan barışı, hoşgörüyü, merhameti, şefkati ve doğruluğu temsilen içinde bulunduğumuz ‘Din ve Samimiyet’ temalı bu haftada, bireylerin birbirine karşı samimi, içten, gönülden davranması sağlıklı ve manevi bakımdan güçlü bir toplum oluşturmanın önemli bir unsurudur. Sevgili Peygamberimizin ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ hadisi şerifini hayatımıza örnek edinmeli ve davranışlarımızı bu yönde şekillendirmeliyiz. Toplumumuzun, ülkemizin hatta dünyanın huzur ve mutluluğu, dinimizin gösterdiği bu yüce idealler etrafında kardeşlik ve samimiyet bilinci içerisinde yaşamaya bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) yolunda tüm insanlığın samimiyet ekseninde sevgi, barış ve mutluluk içinde yaşamasını diliyor. Kutlu Doğum Haftası’nın tüm İslam âlemine hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.