BELEDİYE BAŞKANI DR.MEHMET OĞUZ’DAN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz,  24 Temmuz 1908 tarihinde İkinci Meşrutiyet'in ilanıyla birlikte Türk basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Basın Bayramı kutlama mesajı yayınladı. Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, basın mensuplarının, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirtti. Başkan Oğuz, kentte görev yapan tüm basın çalışanlarının bayramını kutlayarak, "Ülkemizde meydana gelen son olaylarda gerek yerel basınımız gerekse de ulusal basınımız milli iradenin yanındaki kararlı duruşlarıyla, cesur ve fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla, milli menfaatlerimize uygun yayınlarıyla, milletimizi doğru bir şekilde bilgilendirerek ve yönlendirerek, demokrasi ve basın tarihimizde önemli bir görevi yerine getirmişlerdir" dedi.  Başkan Oğuz son olarak bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilkeli ve tarafsız bir anlayışla davranan basınımızın bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar diliyor ve saygılarımı sunuyorum dedi.