BELEDİYE BAŞKANI AKBAŞ “BENDE OLSAM AYNI ŞEYLERİ YAPARDIM”

Belediye Başkanı Dr.Mehmet OĞUZ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle koltuğunu Nuri Tömtöm İlk okulu öğrencisi Aleyna Akbaş’a devretti. Görevi devralan Belediye Başkanı Akbaş görevi devraldığı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’a şimdiye kadar çocuklar ve gençler için neler yaptınız diye sordu.  Görevi devreden Başkan Oğuz; Çocuklarımız için bir yılın içerisinde tüm mahallelerimizin çocuk parklarını tamamladık, Spor alanlarını oluşturmak bizler için önemliydi yine bir yıl içerisinde ilçemizde bir tane olan halısaha sayımızı 16 ya çıkardık, Stadyumumuz eskimişti onu tamamen yenileyerek 3000 kişilik tribünü, spor salonlarıyla ve geniş çevre alanlarıyla bir kompleks haline getiriyoruz, Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Yarı olimpik yüzme havuzumuzu ve 4000 m2 alanda Gençlik merkezimizi tamamlıyor ve Büyükşehir Belediyemizce kız çocuklarımız için sadece bayanların kullanabileceği Kadınlar lokalimiz tamamlanıyor dedi.  Koltuk değişim törenine katılan misafirlerce görevi devralan Akbaş’a siz olsaydınız ne yapardınız soruna cevap “BENDE OLSAM AYNI ŞEYLERİ YAPARDIM” oldu. Başkan Akbaş, son olarak bir mesaj yayımladı mesajında “Milli Mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920’de açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen doksan altı yıllık süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Çumra olmak üzere tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum” dedi.