Başkan Oflaz  Temel Dini Bilgiler Sınavına  katılan öğrencilere başarılar diledi

Başkan Oflaz Temel Dini Bilgiler Sınavına katılan öğrencilere başarılar diledi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çumra Belediyesi öncülüğünde liseler arasında  gerçekleştirilen Temel Dini Bilgiler Sınavı’na bu yıl  Bin öğrenci katıldı.

Çumra’da 12 okulda gerçekleştirilen Temel Dini Bilgiler Sınavı’nda öğrenciler sınav  heyecanı yaşadı. Sınava katılan öğrencileri sınav merkezlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altunyaldız ile birlikte ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, Çumra’da bu tür eğitim faaliyetlerine her zaman katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Temel Dini Bilgiler Sınavı’nın öğrencilerin manevi yönlerine değer katacağını belirten Oflaz açıklamasında “ Sınav öncesi kendilerine dağıttığımız kitaplardan dini bilgilerini tazeleyen  gençlerimizi  bugün sınav heyecanı yaşıyorken görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Toplamda 12 okulda 1000 öğrencimizin sınava katıldığı  Temel Dini Bilgiler sınavında tüm öğrencilerimize Rabbim muvaffakiyetler versin. Bizler öğrencilerimizin milli değerlerine bağlı erdemli ahlaklı birer insan olmaları için elimizden gelen yapacağız” diye konuştu.