Başkan Oflaz, personel buluşmalarına devam ediyor

Belediye Başkanımız Halit Oflaz, personel buluşmaları kapsamında her ay kura ile belirlenen bir belediye personelinin evine konuk oluyor.

Bu ayda kura ile belirlenen Belediyemizin park ve bahçeler biriminde çalışan personelimiz Ali Akın’nın sofrasına misafir olan Belediye Başkanımız Halit Oflaz, personel ve aileleriyle bu tür buluşmalara devam edeceklerini kaydederken, “ Çumra Belediyesi bir ailedir. Bu yüzden bende bir Belediye Başkanı olarak personellerimiz ve aileleri ile iletişimimizi güçlendirmek adına bu tür buluşmaları önemsiyorum .  Biz belediyenin tüm kademesindeki personeller ile birlikte ayırt etmeksizin bu şehre hizmet edeceğiz. İlçemize gerekli hizmet olanaklarını sağlarken de aramızda ki iletişim bağını kuvvetlendireceğiz ki hemşehrilerimize kendi aramızda ki bağı ve dayanışmayı güçlendirerek daha iyi bir hizmet sunabilelim” dedi.