Başkan Oflaz , gönül  buluşmalarına devam ediyor

Başkan Oflaz , gönül buluşmalarına devam ediyor

Çumra Belediye Başkanımız Halit Oflaz, hane ziyaretlerinde hemşehrileri ile bir araya gelerek hasbihaller edip sıkıntılarını dinliyor.

Gönül buluşmaları kapsamında hemşehrileri yakın temaslarını sürdüren Belediye Başkanımız Halit Oflaz, hane ziyaretlerinde ile aileler ile buluşuyor.

Aile ziyaretlerinin hemşehrileri ile gönül bağını güçlendirdiğini ifade eden Başkan Oflaz, bu ziyaretlerde yapılan istişarelerin önemine vurgu yaptı. Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler ile ilk ağızdan dinlediklerini belirten Oflaz, “ İlçemizde her bir vatandaşımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını ve bazen de hoş bir sohbet ortamını sağlamak için yapmış olduğumuz hane ziyaretleri bizim için gerçekten çok önemli .. Hemşehrilerimizin arasında, mutluluklarına ortak olmak gerçekten keyif verici. Ziyaretlerimizi yaparken bir yandan da İlçemize yapacağımız hizmetlerimiz vatandaşlarımızın doğrudan ihtiyaçlarına göre şekillendirerek yapmayı çalışıyoruz. Aile mutluysa, tüm toplumun fertleri mutludur, bizlerde sevgili hemşehrilerimizin mutlulukları için varız. Bu yüzden  Gönül belediyeciliği halkımızın da çok iyi bildiği gibi hizmet odaklı ve halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancında olan bir belediyeciliktir” dedi.