BAŞKAN OFLAZ'DAN 19 MAYIS MESAJI

Büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İçinde bulunulan sıkıntılı günler nedeniyle buruk da olsa büyük bir gurur ile Milli Mücadelenin 101'inci yıl dönümünün kutlandığını belirten Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz mesajında; "Ulusal Kurtuluş Savaşımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin oluşumuna, Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluşuna giden yolda 19 Mayıs 1919 tarihinin çok önemli bir yeri vardır.Türk Milletinin yeniden şahlanışının timsali olan 19 Mayıslar,Türk Milleti var olduğu sürece büyük bir coşku ile kutlanacaktır.Ülkemizin onur ve gurur kaynağı olan gençlerimiz ise her zaman ulusumuzun güvencesi olacaktır. Binlerce şehit vererek,sıkıntı ve yokluklar içinde,büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir.Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak,en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur" dedi.

Başkan Oflaz mesajına şu sözler ile devam etti :

Güçlü Bir Ülke İdeali Cumhurbaşkanımız Liderliğinde Devam Etmektedir

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiyemizin layık olduğu mutlu, müreffeh, güçlü bir ülke, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ideali de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devam etmektedir. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, kurtuluş mücadelesini başlattığı anlamlı günün yıl dönümünde, bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum”