Alemdar Mahallesi Yatırımlarında sona geldik.

Çumra’da 2014 mahalli idareler seçimlerinde mahalle sayısı 12’den 53’e mahalleye yükselmişti. Seçimlerde mahallelere verilen sözler sırasıyla tamamlanmaya devam ediyor. Çumra Belediyesi Alemdar mahallesine verdiği sözlerin tamamında sona geldi. Mahalle ziyaretlerinde devam eden Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Alemdar mahallesini ziyaret etti vatandaşlarla sohbet etti ve yapılan yatırımları inceledi.

Belediye Başkanı Oğuz; “2014 seçimleriyle birlikte Büyükşehir yasası devreye girmişti. Mahallelinin ise aklında acaba bize hizmet gelir mi diye tereddütler vardı. Elhamdülillah bugün yıl 2018 Mahalle inşaatımızda sona geldik, Mahalle parkımız yapıldı, Mahalle iç yollarımızın tamamının asfalt altyapı çalışmaları tamamlandı ve bir ay gibi kısa bir süre içerinde mahallemizin tüm yolları asfaltlanmış olacak. 2014 yılında verilmiş olan tüm sözlerin yerine getirilmiş olması bizi de mahallemizi de memnun ediyor. Mahalle muhtarımız, eski mahalle muhtarımız ve tüm mahalle halkımızla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Sürekli aramızda mahallelimizle berabersiniz ve istişareler ediyorsunuz diyen Alemdar Mahalle Muhtarı Süleyman Doğan mahalleye yapılan Asfalt çalışmaları, Park yapımı ve Köy Konağı başta olmak üzere tüm hizmetlerden dolayı Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz’a teşekkür etti.