2017 YILI ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çumra Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından 2017 yılı yol asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; 2017 yılı asfalt sezonumuzu açalı çok bir zaman olmamasına rağmen yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tabi asfalt sezonumuzun açılmasının hemen ardından Ramazan ayına girmiş olmamız ve hava şartlarının elveriş durumunda zaman zaman aksaklıklar olmasına rağmen 2017 yılı içerisinde Baraj Mahallesi – Meydan Mahallesi – Bakkalbaşı Mahallesi ve İçeriçumra Mahallemizde yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Asfalt çalışması yanı sıra ekiplerimiz Yenidoğan mahallesi başta olmak üzere çeşitli mahallelerimizde de kaldırım – bordür ve yol asfalt alt yapı çalışmalarına devam ediyor. 6360 sayılı büyükşehir yasasıyla birlikte Çumra 12 mahalleden 53 mahalleye yükseldi. Hizmet alanımızın da aynı oranda artmış olmasına rağmen Merkezi hükümet – Büyükşehir ve İlçe belediyesi olarak elimizin değmediği mahallemiz kalmadı dedi. Çumra Belediye başkanı Dr.Mehmet Oğuz son olarak 2019 yılına yani hizmet süremizin sonuna kadar tüm mahallerimizin yollarını tamamlamayı hedefliyoruz ve Çumra’nın 2019 yılında yol asfaltlama gibi bir derdi olmayacak dedi.